| FOLKPORT HOVEDSIDE |  

Jan Larsen

el.gitar


Jan har lang erfaring fra musikklivet i Moss i mange sammenhenger i flere band og startet opp så tidlig som på 60-tallet, men la gitaren på hylla i 1969. Da var han så lei av bandlivet at gitaren  ”bare” ble tatt frem en gang I året for å se om det var gått råte eller mark i den. Forsterkere som Selmer og Vox og Binson Echomaskin ble solgt, men han beholdt 63-straten og en Dynacord Echolette.
Men i 1988 skulle det arrangeres et ”Back to the 60's" i Moss, og alle i hans gamle Shadow-band - The Tombstones stilte opp. Siden våren 1988, har han spilt jevnlig ute til dans og show med The Tombstones, Still on Wheels  og et kabaretlignende band - Etter Svinesund.

Da han ble spurt  om å være med i FolkPort høsten 2007, var han ikke helt sikker, - Han hadde jo ikke spilt denne typen musikk! Men etter én øving eller to, var han ikke i tvil lengre, dette var gøy! Spillestilen hans passet rett inn i FolkPort og ga bandet muligheter for et større, mer variert og tøffere lydbilde.

 

Epost: jan@folkport.com

LENKER:
Jan er fotograf og har sine egne nettsider på reklamefotografen.no

Jan

FolkPort


Et lite bildearkiv
fra et variert og langt musikkliv finner du her.


Instrumenter og utstyr

Jan spiller Fender Stratocaster som kjøres gjennom lydprossessering på iPad og en volumpedal før signalet går til en VOX AC15 eller AC 30 amp. Han bruker et trådløst system fra Samson.
Jan bruker også av og til en sort Morgan kassegitar med innebygget pickup. Se mer her


000