| FOLKPORT HOVEDSIDE |  

André Banini

Trommer / perkusjon


André er født i Canada i 1970, er halvt norsk/halvt italiensk og har vært bosatt i Son siden 1977. Han har studert musikk på Humber College i Toronto, Canada og har både i Canada og Norge studert med flere høyt respekterte og kjente trommeslagere/perkusjonister.

André jobber også som frilans trommeslager og har derfor bred erfaring innen ulike musikksjangere som jazz, storband, blues, R&B, pop/rock, afrikansk musikk og musikk fra Latinamerika.
Mangfoldet i samarbeidet med ulike musikere/artister/band og prosjekter er viktig for ham, og han har bla. vært med på tre cd utgivelser med Paul Weeden (jazz-blues gitarist/vokalist fra USA) 1997, Doris Spears (jazz vokalist fra USA) 1998 og Vegard Iversen (singer/songwriter/gitarist) i 2010. André fortsetter å spille trommer i flere andre sammenhenger og band både live og i studio.

André har god kjennskap til folkrock fra før gjennom en av hans favorittrommeslagere Dave Mattacks som var med i bandet Fairport Convention fra 1969 til 1998. Med stor lidenskap for musikk og med sin varierte bakgrunn betyr André mye for ny utvikling av FolkPort etter at han begynte i bandet etter tiårsjubiléet i april 2012.

 

Epost: andre@folkport.com

André

FolkPort


Instrumenter og utstyr

André har et stort utvalg trommesett og perk der han velger det som passer best til hver enkelt jobb.


000