| HOVEDSIDE |

FOLKPORT LIVE PÅ

MEMURUBU
TURISHYTTE
GJENDEVATN

LOM BRYGGERI


 

LØRDAG 30. JULI 2022

Et uforglemmelig døgn på Memurubu under Besseggen etter konserten på bryggeripuben i Lom på fredagen!
Naturen, musikken og mat og drikke skapte en magisk stemning både i bandet og blant publikum. Vanskelig å finne de riktige adjektivene her, men bildene sier vel noe.

Konserten var en del av Lom bryggeri sitt lokale mat- og ølsmakingsarrangement på Memurubu med humoristisk presentasjon av mange av de gode øltypene og grilling av egenprodusert kjøtt og pølser.

En stor takk til alle på Lom bryggeri med Olav Grjotheim i spissen for hele eventyrhelgen og alle på Memurubu som bidro til at dette ble så utrolig godt gjennomført midt inne i fjellheimen uten å kunne frakte noe som helst med bil!


En vidunderlig følelse å få spille her midt inne i Jotunheimen med denne utsikten fra terrassen som fungerte som scene denne kvelden!

Publikum koste seg med mat og musikk - Helheten i dette ble faktisk rørende vakker.
Noen hadde kommet hit for konserten mens de fleste hadde eller skulle gå Besseggen og satte åpenbart stor pris arrangementet og konserten.

 

Lom bryggeri lager et eget øl med tilhørende glass som bare selges her på Memurubu - Stor opplevelse å se utover og nyte denne!

Se Lom bryggeri sine nettsider

Olav Grjotheim fra Lom bryggeri hadde en flott ølsmaking rett før konserten med historien rundt de forskjellige øltypene og tanken bak den kortreise maten der man brukte restprodukter fra ølproduksjonen i dyreforet. Det kjentes på smaken. I tillegg ble det mye humor og god stemning!

Memurubu har naturlig nok ikke veiforbindelse, så alt utstyr og instrumenter ble fraktet først med båt fra Gjendesheim og så med ATV og tilhenger fra brygga opp til Memurubu. Høres egentlig umulig ut, men her oppe var det tydelig at utfordringer bare er til for å løses på en mest mulig hyggelig måte.
Vi er jo også avhengeige av strøm, og selv det har de løst for lenge siden ved å lage sitt eget kraftverk i elva bak turisthytta.

Se Memurubu sine nettsider

 

Hm - har vi med oss alt tro? .... og ja det hadde vi!

 

  

 ;

 

Det er av naturlig grunner årevis mellom konsertene her - Det ble visstnok nevnt fra mor Memurubu at dette må skje igjen!

 

 

Et lite nachspiel på denne balkongen gjorde heller ikke vondt noe sted.

Tusen takk for oss!


Var du ikke der?
Lurer du på hvordan dette låter eller har du lyst på en gratis minikonsert på flatskjermen hjemme:

Kikk på noen ganske nye musikkvideoer fra "FolkPort Lockdown Sessions" da vel!
   


Takk til Richard Kvam, Inken Lundgaard og Siv Bakke med flere for bilder!


 

 

   | Tilbake |