| FOLKPORT HOVEDSIDE |  

Tore Tambs-Lyche

Bass / vokal


Tore kom til Moss fra Odda på Vestlandet i -57 og har helt siden guttedagene vært svært interessert i musikk, lyd og elektronikk. Etter utdanning som elektroingeniør ved OTS jobbet han som lydtekniker i mer enn 10 år i flere av de større lydstudioene i Oslo. Siden -84 har han jobbet som kvalitetsingeniør og produktutvikler på SEAS fabrikker AS i Moss. Og med denne bakgrunnen er han selvsagt også lydansvarlig i FolkPort og produsent for CD-prosjektene til stor glede og trygghet for resten av bandet.
Tore har vært aktiv i mange sammenhenger i musikklivet i Moss siden 60-tallet, til å begynne med for det meste i Shadows-band og visegrupper. Etter en pause plukket han fram gitaren igjen for 15 år siden og begynte å spille litt dansemusikk og i rockebandet The Horrids før han fant veien til FolkPort i 2002.

Epost: tore@folkport.com

Tore

FolkPort


Instrumenter og utstyr

Tore bruker en Listerud 5-strengs fretless el.bass eller en Rayhorn SB 100E akustisk bassgitar. Lyden kjøres gjennom en Fender TB-1200 bassforsterker, oftest med en JBL kasse med 15" og horn samtidig som signalet også kjøres til mixer/PA.


0001964080