| FOLKPORT HOVEDSIDE |  

Sølvi Eriksen

Vokal / piano / blikkfløyter / trekkspill / el. sekkepipe


Sølvi er fra Rygge, bor nå i Fredrikstad, og har vokst opp med korps, visesang, kor og piano. Hun prøvde seg i tillegg til piano etter tur på trompet og gitar, siden klarinett og saksofon. På folkehøyskole spilte hun i band og fikk smaken på mer, noe som etterhvert førte til at hun en periode var med i det "gamle" rockebandet The Horrids fra Moss på keyboard og sang.
På leting etter flere utfordringer innen sang oppdaget hun folk-rock via Ørjan og fela hans, og med stor entusiasme ble da veien kort til FolkPort.
I tillegg til sang og piano/keyboard tilførte hun etterhvert også blikkfløyter, trekkspill og elektronisk sekkepipe, og har blitt bandets multiinstrumentalist, noe som har betydd mye for det varierte lydbildet som har utviklet seg.

Epost: solvi@folkport.com

LENKER:
I tillegg til å holde på med musikken maler hun av og til noen bilder.
Sølvi's lille nett-galleri finner du her.
Her er noen bilder fra en liten konsert med et kor i Holland 2008

Sølvi

FolkPort


Instrumenter og utstyr

Sølvi spiller på et Clavia Nordstage EX 88 piano/keyboard. I tillegg spiller hun Tony Dixon blikkfløyter, Harmona trekkspill med fast montert AKG instrumentmikrofon og Caledonia elektronisk sekkepipe.

Sangmikrofonen hennes er en Crown CM-311AE kondensator-mic med hodebøyle. Sang og trekkspill kjøres oftest gjennom Shure trådløse systemer til mikser.


0001964072