| FolkPort HOVEDSIDE |  

MA logo
25. april 2004

| Lenke til web-versjonen i Moss Avis |


Faksimile fra Moss Avis :

Faksimile fra Moss Avis 
 


Stemning og trøkk
Røed med lørdagspub
Live-bandet FolkPort serverte britisk/irsk folk-rock med stemning og trøkk på den nye «lørdagspuben» ved Røed gaard på Jeløy i går ettermiddag.

METTE ERIKSEN (tekst og foto)

«Lørdagspub» er det hittil siste skuddet på stammen når det gjelder kulturtilbud ved Røed gaard.
- Kanskje blir det litt feil å kalle dette tilbudet for pub. Vi driver jo med kunst- og kulturformidling her, og nå ønsker vi å utvide tilbudet til også å omfatte musikk. Sett derfor gjerne ordet pub i anførselstegn, sier Hans Thorer Mamen ved Røed gaard.
Uansett navn så er det nye tilbudet tydeligvis populært. Mange inntok stedet for å høre på Folk Port, og enda flere kom til og satte seg ned etter hvert som bandet begynte å spille.

Sol og sommer
Publikum storkoste seg ute i hagen og nøt både musikken, solen og den praktfulle forsommerdagen.

FolkPort består av medlemmer fra Moss og Son. Bandet spiller britisk/irsk folk-rock, alt fra raske trad-og danselåter til stemningsfulle ballader og intrumentaler. FolkPort skaper «pub-stemning» i britisk/irsk tradisjon, der publikum kan hygge seg med og til musikken.
- Vi øver og bor her på Røed, når vi ikke bor hjemme da. Derfor er det ekstra hyggelig å få spille her, sa Bjørn Fyen (vokal/akustisk gitar) og ønsket publikum velkommen.
Bandet for øvrig består av: Ørjan Arntsen (fele/mandolin/vokal), Sølvi Eriksen (vokal/piano/fløyter/trekkspill), Hallgeir Myhre (trommer/perkusjon) og Tore Tambs-Lyche (akustisk bassgitar/vokal).
Bandet holder et høyt musikalsk nivå og har nylig utgitt CD med egne låter.

Bildetekst:
HYGGE: Folk koste seg med musikken og nøt forfriskninger og det flotte sommerværet.

  


00